Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα επισήμανση απορρήτου επεξηγεί ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή και όταν κάνετε τις αγορές σας και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να βρείτε εύκολα το λόγο για τον οποίο επεξεργαζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες και τι κάνουμε με αυτές. Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα πολιτική απορρήτου και να την δεχτείτε εάν κατανοείτε και συμφωνείτε με τους επί μέρους όρους της παρούσας πολιτικής απορρήτου.

Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι: https://eyeprotect.shop.

Η εταιρεία “ΜΑΤΙΝΑ ΑΘ. ΠΟΥΠΝΑΡΑ Ε.Ε.” που εδρεύει στην Μακεδονομάχων 4, Κοζάνη, Τ.κ. 50132, και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Θανάση Γιαννή, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail [email protected], στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του καταστήματος: 24610 22470 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην διεύθυνση Μακεδονομάχων 4, Κοζάνη, Τ.κ. 50132.

Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει

Tα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Μόνο οι αρμόδιοι για κάθε επιμέρους τμήμα της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα. Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Στην εταιρεία μας μαθαίνουμε για εσάς, τους πελάτες μας, είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε μέσω του καταστήματός μας, αλλά και των δραστηριοτήτων που διοργανώνουμε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες σας, καθώς μας επιτρέπει να καινοτομούμε, να βελτιωνόμαστε και να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες για εσάς.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα δεδομένα είναι διάφοροι:

Για παράδειγμα:

  • Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας
  • Όταν αγοράζετε από την ιστοσελίδα μας προϊόντα
  • Όταν έρχεστε σε επαφή μαζί μας
  • Όταν συμμετέχετε σε διαγωνισμούς
  • Σε άλλες περιπτώσεις, συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (παραδείγματος χάρη όταν χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας).

Παρακάτω να βρείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας.

Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι αληθινά και ακριβή. Σε διαφορετική περίπτωση, ο χρήστης θα είναι υπεύθυνος για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις με τον εν λόγω χρήστη για τους ανωτέρω λόγους.

Πλοήγηση στην ιστοσελίδα

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε στον διακομιστή της ιστοσελίδας μας  και χωρίς δική σας ενέργεια τα εξής:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας,
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) και εφόσον έχετε συναινέσει στον λεγόμενο γεωεντοπισμός του φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, καταγράφονται και αυτές οι λειτουργίες.

Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά.

Ο σκοπός όλων των ανωτέρω είναι η εγγύηση ορθής δημιουργίας σύνδεσης, η εγγύηση άνετης χρήσης της ιστοσελίδας μας και η αξιολόγηση της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος.

Η νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του ΓΚΠΔ , το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας.

Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της συνεδρίας και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η παροχή σε εσάς εξατομικευμένων υπηρεσιών και η διαχείριση του λογαριασμού σας. Κατά την εγγραφή σας ως χρήστη, θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή το ιστορικό των αγορών σας και να έχετε αποθηκευμένα τα στοιχεία σας για κάθε νέα αγορά που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α’ του ΓΚΠΔ.

Για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να μας παράσχετε στοιχεία επικοινωνίας, δηλαδή το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνσή σας, το email σας, το τηλέφωνό σας. Μπορείτε και μόνο με την χρήση του email σας να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό αλλά για την ολοκλήρωση παραγγελίας θα χρειαστούμε όλα τα στοιχεία για να αποστείλουμε τα προϊόντα μας σε εσάς.

Εφόσον πραγματοποιήσετε μία αγορά θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα:

  • ιστορικό αγορών
  • πληροφορίες παράδοσης προϊόντων
  • ιστορικό πληρωμών
  • Κατά την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας ως χρήστης αποστέλλονται σε μας αυτόματα η IP σας και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Επίσης, θα επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα τα οποία συνδέονται με τα cookies:

  • Ιστορικό πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας
  • Ιστορικό προϊόντων που έχετε δει (click history)

Χρειαζόμαστε τις παραπάνω πληροφορίες για να σας προσφέρουμε πιο εύκολη πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και ταχύτερη πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω αυτής.

Εφόσον επιθυμείτε να σας αποστέλλουμε και ενημερωτικά δελτία (newsletters), θα σας προτείνουμε νέα προϊόντα μας βάσει του ιστορικού αγορών σας και των προϊόντων που έχετε δει στην ιστοσελίδα μας, καθώς και ανακοινώσεις σχετικά με την εταιρεία μας και τα προϊόντα-υπηρεσίες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμβουλευτείτε την συγκεκριμένη ενότητα της παρούσας, σχετικά με ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας (e-newsletter).

Θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα διατηρείτε τον λογαριασμό σας ή έως πέντε χρόνια, οπότε θα ζητήσουμε ξανά τη συγκατάθεσή σας, εκτός εάν διατηρούμε τα στοιχεία σας για άλλο λόγο (ενδεικτικά, έχετε πραγματοποιήσει αγορές από την ιστοσελίδας μας και έχουμε διατηρήσει τα στοιχεία σας για φορολογικούς λόγους). Έχετε το δικαίωμα οποιαδήποτε στιγμή να τερματίσετε τον λογαριασμό σας, οπότε και τα δεδομένα σας θα διαγραφούν, εκτός εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορές μέσω της ιστοσελίδας μας (οπότε και θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται για φορολογικούς λόγους) ή εάν υπάρχουν εκκρεμότητες ή/και δικαστικές διενέξεις μεταξύ μας λόγω της πραγματοποιηθείσας πώλησης.

Αγορές

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας, αλλά και για τις επιστροφές προϊόντων. Θα χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας, αλλά και για να διαχειριστούμε παράπονα και θέματα εγγύησης σχετικά με τα προϊόντα.

Καθώς επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, θα παρακολουθούμε:

  • Τα προϊόντα που έχετε δει: θα το χρησιμοποιήσουμε για να δείξουμε, για παράδειγμα, προϊόντα που έχετε δει πρόσφατα.
  • Προϊόντα που έχετε προσθέσει στη λίστα επιθυμιών: θα χρησιμοποιήσουμε αυτό για να δείξουμε σε εσάς και σε άλλους χρήστες τα αγαπημένα σας προϊόντα και να δημιουργήσουμε στοχευμένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Λίστες επιθυμιών που δημιουργήσατε: θα παρακολουθούμε τις λίστες επιθυμιών που δημιουργείτε και θα τις κάνουμε ορατές στο προσωπικό του καταστήματος
  • Τοποθεσία, διεύθυνση IP και τύπος προγράμματος περιήγησης: θα τα χρησιμοποιήσουμε για σκοπούς όπως ο υπολογισμός του ΦΠΑ και το κόστος αποστολής
  • Διεύθυνση αποστολής: θα σας ζητήσουμε να εισαγάγετε αυτήν τη διεύθυνση, ώστε να μπορούμε, για παράδειγμα, να εκτιμήσουμε το κόστος αποστολής πριν πραγματοποιήσετε μια παραγγελία αλλά και για να σας στείλουμε την παραγγελία!

Θα χρησιμοποιήσουμε επίσης cookies για να παρακολουθούμε το περιεχόμενο του καλαθιού ενώ περιηγείστε στον ιστότοπό μας.

Όταν αγοράζετε από εμάς, θα σας ζητήσουμε να παράσχετε πληροφορίες, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση αποστολής, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου,και τις προαιρετικές πληροφορίες λογαριασμού όπως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς, όπως:

  • Να σας στείλουμε πληροφορίες για τον λογαριασμό σας και την παραγγελία σας
  • Απαντήσεις στα αιτήματά σας, συμπεριλαμβανομένων των επιστροφών και των παραπόνων
  • Διεκπεραίωση πληρωμών και πρόληψη απάτης
  • Ρύθμιση του λογαριασμού σας για το κατάστημά μας
  • Τήρηση των νομικών υποχρεώσεων που έχουμε, όπως ο υπολογισμός των φόρων
  • Βελτίωση προσφορών καταστήματός μας
  • Να σας στέλνουμε διαφημιστικά μηνύματα, εφόσον επιλέξετε να τα λαμβάνετε
  • Αν κάνετε λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε το όνομα, διεύθυνση, email και τηλεφωνικό αριθμό, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Γενικότερα αποθηκεύουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς για όσο χρόνο χρειαζόμαστε τις πληροφορίες για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε και δεν είμαστε υποχρεωμένοι νομικά να συνεχίσουμε να το διατηρούμε. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύουμε πληροφορίες παραγγελίας για 12 χρόνια για φορολογικούς και λογιστικούς σκοπούς. Αυτό περιλαμβάνει το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής.

Επίσης, θα αποθηκεύουμε σχόλια ή κριτικές, αν επιλέξετε να τα αφήσετε.

Οι προσωπικές σας πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας , ώστε να διαπιστώσουμε εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του διαδικτύου, αλλά και να επιβεβαιώσουμε τη διεύθυνσή σας με τρίτους συνεργάτες μας.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου:

Πληροφορίες επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο

Ιστορικό παραγγελιών.
Εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή σας όπως το συνθηματικό που έχετε χρησιμοποιήσει για την εγγραφή σας και το ιστορικό αγορών σας.

Η εταιρεία μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών καρτών.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που μας παρέχετε. Για παράδειγμα, τόσο οι διαχειριστές της πλατφόρμας όσο και οι διαχειριστές καταστημάτων έχουν πρόσβαση:

  • Στοιχεία παραγγελίας όπως τι αγοράστηκαν, πότε αγοράστηκαν και που θα έπρεπε να σταλούν, επίσης
  • Πληροφορίες πελάτη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση email, και πληροφορίες χρέωσης και αποστολής.

Τα μέλη της ομάδας μας έχουν πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες για να βοηθήσουν στην εκτέλεση των παραγγελιών, να επεξεργαστούν τις επιστροφές και να σας υποστηρίξουν.

Μοιραζόμαστε πληροφορίες με τρίτους που μας βοηθούν να παρέχουμε για τις παραγγελίες σας, υπηρεσίες αποστολής και υπηρεσίες αποθήκευσης· για παράδειγμα:

Για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία courier Speedex.

Για τις πληρωμές μέσω paypal οι πληροφορίες που θα χρησιμοποιήσει η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το όνομα, το email, την διεύθυνση, το τηλέφωνο, την πόλη, το μοναδικό αναγνωριστικό πληρωμής και το αναγνωριστικό παρόχου πληρωμής. Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την πολιτική απορρήτου της εταιρείας Paypal.

Συμμετοχή σε Διαγωνισμούς

Μέσω της ιστοσελίδας μας, του ενημερωτικού δελτίου μας ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς που διοργανώνουμε κατά καιρούς.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας, βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ α’ του ΓΚΠΔ

Για τη συμμετοχή σας αυτή χρειαζόμαστε μόνο το ονοματεπώνυμό σας, το email σας και κατά περίπτωση το τηλέφωνό σας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εφόσον λάβετε μέρος μέσω του λογαριασμού σας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης επεξεργαζόμαστε και τα στοιχεία του λογαριασμού σας που είναι δημοσίως γνωστά σε αυτά τα μέσα.

Ένα μήνα μετά το τέλος του διαγωνισμού και την ανακοίνωση των νικητών, οι προσωπικές σας πληροφορίες διαγράφονται, εκτός αν έχετε επιλέξει την εγγραφή σας σε άλλη υπηρεσία μας (ενδεικτικά, αποστολή ενημερωτικού δελτίου).

Σε περίπτωση υλικού επάθλου, οι πληροφορίες του νικητή φυλάσσονται για δύο έτη, όσο και το χρονικό διάστημα της εγγύησης, για να είναι εφικτή η εκ των υστέρων αποκατάσταση ή η ανταλλαγή σε περίπτωση ελαττώματος.

Η διαβίβαση των πληροφοριών που μας έχετε δώσει στο πλαίσιο διενέργειας του διαγωνισμού πραγματοποιείται μόνο αν αυτό απαιτείται για τη διεκπεραίωση αυτού (παραδείγματος χάρη η διενέργεια του διαγωνισμού πραγματοποιείται από την εταιρεία που προσφέρει το έπαθλο, ή η αποστολή του επάθλου διενεργείται μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας μεταφορών). Οι σχετικές πληροφορίες θα αναγράφονται κάθε φορά στους όρους διενέργειας του διαγωνισμού.

Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας  (e-newsletter)

Σκοπός της συλλογής δεδομένων είναι να σας παρέχουμε τη σχετική υπηρεσία, προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέα προϊόντα, καθώς και γενικότερα νέα της εταιρείας μας. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά, ειδικότερα με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου, να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α του ΓΚΠΔ.

Τι πληροφορίες χρειαζόμαστε

Το ελάχιστο που χρειαζόμαστε για την εγγραφή σας στην υπηρεσία είναι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Προαιρετικά μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα, το επώνυμο και τον αριθμό του κινητού σας.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Με τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη από εσάς ενημερωτικού ηλεκτρονικού δελτίου,  τα δεδομένα σας αποστέλλονται στην εταιρεία mailchimp. Μέσω της πλατφόρμας αυτής αναλύουμε τη δική σας συμπεριφορά χρήσης στην ιστοσελίδα μας καθώς και στα ενημερωτικά δελτία μας. Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι ενημερωνόμαστε και συγκεντρώνουμε στοιχεία σχετικά με το αν έχετε λάβει τα ενημερωτικά μηνύματα, αν τα έχετε ανοίξει, καθώς και στοιχεία σχετικά με την περιήγησή σας, όπως η γεωγραφική σας τοποθεσία, η διεύθυνση IP, η συσκευή και η σύνδεση που χρησιμοποιήσατε κατά την επίσκεψή σας, το λογισμικό περιήγησης (browsing). Επιπλέον, ενδεχομένως να συλλέγουμε και να συγκεντρώνουμε πληροφορίες που είναι συνδεδεμένες με τρίτους, όπως δημογραφικά και δεδομένα περιήγησης.

Για να διασφαλίσετε ότι δεν υποπέσατε σε σφάλμα κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, καθιερώσαμε μια διαδικασία double-opt-In: Αφού εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο προδιαγεγραμμένο πεδίο, σας αποστείλουμε ένα σύνδεσμο επιβεβαίωσης. Μόνο αν επιλέξετε τον εν λόγω σύνδεσμο επιβεβαίωσης θα αποσταλεί η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τα στοιχεία σας για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, καθώς και τα δεδομένα που συλλέγουμε από τα email και τα στατιστικά στοιχεία θα τα κρατήσουμε για όσο χρονικό διάστημα έχετε δώσει τη συγκατάθεσή για την παραλαβή των ενημερωτικών δελτίων.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή  με ισχύ για το μέλλον, αν καταργήσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σελίδα κατάργησης εγγραφής στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Επίσης, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αποκλειστείτε από τη λίστα παραληπτών ενημερώσεων, αποστέλλοντας email στη διεύθυνση [email protected] , αλλά και να αφαιρέσετε όλα τα δεδομένα που έχουν ενδεχομένως συγκεντρωθεί κατά το ιστορικό περιηγήσεων σας.

Όταν αγοράζεται από τον ιστότοπο μας, κρατάμε ένα αρχείο του email και του περιεχομένου του καλαθιού μέχρι 30 ημέρες στον διακομιστή μας. Το αρχείο αυτό φυλάσσεται για να επαναπληρώσει τα περιεχόμενα του καλαθιού σας εάν αλλάξετε συσκευές ή χρειαστεί να επιστρέψετε άλλη μέρα. Διαβάστε την πολιτική απορρήτου της εταιρείας mailchimp εδω.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Φόρμες Επικοινωνίας

Όταν γράφετε σε φόρμες επικοινωνίας συλλέγουμε τα στοιχεία που μας δίνετε ζητώντας κάθε φορά να συναινέσετε στην αποστολή αυτών των πληροφοριών σε εμάς για τον σκοπό που αναφέρεται.

Cookies

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την πολιτική cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπο μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και θα διαγράφει μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Επίσης, μπορείτε να εμποδίσετε την ανάλυση των δεδομένων που δημιουργούνται από τα cookies και αφορούν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙP) καθώς και την επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων από την Google αν φορτώσετε και εγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη επέκταση φυλλομετρητή. Αντί της επέκτασης φυλλομετρητή, μπορείτε επιπλέον να εμποδίσετε την ανάλυση από τα Google Analytics αν επιλέξετε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δημιουργείται έτσι ένα opt out cookie, το οποίο εμποδίζει τη μελλοντική ανάλυση των δεδομένων σας κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα αυτή. Το opt out cookie ισχύει μόνο στον φυλλομετρητή αυτόν και μόνο για την ιστοσελίδα μας και αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή σας. Αν διαγράψετε τα cookies από τον φυλλομετρητή αυτόν, πρέπει να αποθηκεύσετε εκ νέου το Opt out cookie.

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ανάλυση της συμπεριφοράς χρήσης στο πλαίσιο της διαδικτυακής μας παρουσίας, καθώς και στα ενημερωτικά δελτία που σας αποστέλλουμε. Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και ποιους συνδέσμους ενεργοποιείτε εκεί.

Nόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. στ του ΓΚΠΔ. Εφόσον έχετε παράσχει τη σχετική σας συγκατάθεση (πχ για τη λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων) ως νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των δεδομένων των υφιστάμενων πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας μας εκλαμβάνεται ως έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε εξατομικευμένα προφίλ χρήσης που ταξινομούνται κατά πρόσωπο ή/και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου η διαφημιστική προσφορά της εταιρείας μας με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου ή και διαφημιστικών μηνυμάτων στην ιστοσελίδα να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά ενδιαφέροντά σας και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Αναλυτικά στοιχεία

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα eyeprotect.shop χρησιμοποιούμε υπηρεσία τρίτου, την Google Analytics, για να συλλέξει αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στη σελίδα μας.

Τα στοιχεία αυτά που αποστέλλονται είναι:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα,
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα/ εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας και αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).
  • το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μέσω φορητής συσκευής
  • το είδος της φορητής συσκευής και τις ρυθμίσεις της
  • τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)
  • ενέργειες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, όπως ενότητες που επισκέπτεσθε σε αυτή
  • Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το Wi-Fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή η εγγύτητα σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). H πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browser), σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του φυλλομετρητή σας. Εάν έχετε ερωτήσεις για τον τρόπο που μπορείτε εμποδίσετε τη συλλογή πληροφοριών για την ακριβή σας θέση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τεχνικής υποστήριξης της φορητής συσκευής σας, τον κατασκευαστή της συσκευής σας ή τον πάροχο λογισμικού σας ή του φυλλομετρητή (browser). Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες επεξεργάζονται κατά τρόπο που δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση (είναι ανωνυμοποιημένες).

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα 50 μηνών για λόγους μάρκετινγκ και στατιστικής και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Ενδέχεται να μοιραστούμε δεδομένα που υποβάλετε σε φόρμες της ιστοσελίδας μας με συνεργάτες μας στην περίπτωση που αυτό απαιτείται για να διερευνήσουμε την δημιουργία προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών που μας ζητάτε ή την αγορά προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση δεν κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα αλλά μόνο τα στοιχεία που περιγράφουν την ανάγκη που έχετε επικοινωνήσει μαζί μας.

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν διαβιβάζουμε προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας σε τρίτα μέρη για οποιονδήποτε λόγο.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια ή έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε email στο [email protected]

Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.

Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε με σαφήνεια, διαφάνεια και κατανόηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας.
  • Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας. Αν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας μπορείτε να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως το δικαίωμα διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
  • Έχετε δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης). Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τις πληροφορίες που σας αφορούν. Ωστόσο, με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην ιστοσελίδα μας ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την ιστοσελίδα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με την παρούσα Επισήμανση Απορρήτου.
  • Έχετε δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας.

Ωστόσο, το δικαίωμά σας αυτό πιθανόν να μην είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί εάν:

  • Υπάρχει εκκρεμής διαφορά ή δικαστική διένεξη με την εταιρεία μας.
  • Η αγορά που έχετε πραγματοποιήσει δεν έχει ακόμα αποσταλεί.
  • Έχετε οφειλές προς την εταιρεία μας.
  • Εάν έχετε κάνει κατάχρηση των υπηρεσιών μας (όπως ενδεικτικά επαναλαμβανόμενες ακυρώσεις παραγγελιών) εντός των δύο τελευταίων ετών
  • Εάν έχετε πραγματοποιήσει αγορά από εμάς υποχρεούμαστε να τηρούμε τα φορολογικά δεδομένα για δώδεκα (12) έτη.
  • Έχετε δικαίωμα μεταφοράς των δεδομένων σας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.
  • Έχετε δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας. Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.
  • Έχετε δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας ή να άρετε τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.
  • Επιπλέον, έχετε δικαίωμα εναντίωση στην επεξεργασία των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπορείτε να άρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή:
  • Είτε ακολουθώντας τις σχετικές ρυθμίσεις στα email που σας αποστέλλονται (unsubscribe)
  • Είτε απενεργοποιώντας τα cookies, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο mail [email protected], στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 2461022470 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην διεύθυνση Μακεδονομάχων 4, Κοζάνη, Τ.κ. 50132.

Επιπλέον πληροφορίες

Πως προστατεύουμε τα στοιχεία σας

Τα δεδομένα σας προστατεύονται από συστήματα ασφάλειας του δικτυακού τόπου που εξασφαλίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση. Επίσης χρησιμοποιείται ισχυρή κρυπτογραφία κατά τη μετάδοση των πληροφοριών που μας δίνετε.

Τι διαδικασίες έχουμε υιοθετήσει για την παραβίαση δεδομένων

Σε περίπτωση παραβίασης ακολουθείται η εξής μεθοδολογία: συλλέγονται στοιχεία για την παραβίαση, τα οποία σε δεύτερο χρόνο παραδίδονται στις αρμόδιες αρχές, διακόπτεται η παραβίαση με τεχνικά μέσα, ενημερώνονται οι αρχές και τα μέρη που τυχόν έχουν επηρεαστεί από την παραβίασης και ελέγχεται το μέγεθος και το εύρος της παραβίασης, ώστε να αναφερθεί με ορθό τρόπο σε κάθε μέρος που έχει έννομο συμφέρον. Επίσης παρέχονται όλες οι διευκολύνσεις στις κατά τον Νόμο αρμόδιες αρχές για τη διερεύνηση συμβάντων παραβίασης του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών δεδομένων.

Σε τι αυτόματη λήψη απόφασης και/ή δημιουργία προφίλ προβαίνουμε με τα δεδομένα των χρηστών

Για την προστασία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε μέτρα ασφάλειας που λαμβάνουν αυτοματοποιημένες αποφάσεις σχετικά με τη φύση κάθε επίσκεψης με σκοπό τη διασφάλιση του προγραμματιστικού κώδικά και την ακεραιότητα της βάσης δεδομένων μας. Τα συστήματα αυτά ενδέχεται να μπλοκάρουν την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα μας. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να άρουμε τη φραγή.

Απαιτήσεις δημοσιοποίησης κανονιστικών ρυθμίσεων

Σε περίπτωση που απαιτείται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο ή από αστυνομικές αρχές ή υπάρχει επίσημη απόφαση δικαστηρίου ή ανεξάρτητης αρχής, ενδέχεται να είμαστε υποχρεωμένοι να κοινοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα που αφορούν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας.

Πότε απαντάμε στα αιτήματα σας σχετικά με τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Απαντάμε στα αιτήματά σας δωρεάν, χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το αίτημα σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτημάτων σας θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών, εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.
Αν τα αιτήματα σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μας μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο αίτημα.

Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική Αρχή

Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων, αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει τον ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αρμόδια εποπτική αρχή στην Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, Αθήνα / www.dpa.gr, τηλ. 2106475600)

Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας πολιτικής απορρήτου;

Θα ενημερώνουμε την παρούσα πολιτική απορρήτου όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην πολιτική απορρήτου ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε σχετικά σε εμφανές σημείο της ιστοσελίδας μας. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα πολιτική απορρήτου για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

Shopping cart

close